11 April 2010

1 & 2 April....

Kejadian 1 April: Tasik Universitiku...

Kejadian 2 April; Balai Cerapan Universitiku...

Huhu..lame x b'kesempatan m'update' blogku ini...
Ini beberapa kisah yg menyeronokkan kami disini yg mau Ina kongsi...

1 April (gamba atas skali)...
As people know,ramai yg sambut April fool on that day..But,it's not d plan...
Sebenarnye,kami kuar enjoy makan2 sekitar JB & menyambut bufday kawan yg baju belang2 tu.Dah lame bufday nye (tngh bln 3),tapi saje dilambatkan sambutannye sbb nk bg surprise & menunggu kawan2 selesaikan presentation FYP mereka dgn tenang..
Lepas kawan yg t'akhir present petang tu,kami makan steamboat kat menara jam (dataran)...
Siap jemput member2 lain join skali,tarik meja panjang lg..hehe..11org rasenye sume skali...
B'henti solat maghrib kt masjid.Then,plan seterusnye..mengenakan mangse!!!;p
Kami gi tasik..kunun2 nk amik gamba kenangan (waktu malam,scene sangat la cantik coz leh nampak masjid U yg b'lampu2 indah itu...).Mangse sangat2 percaye pada alasan yg kami beri...
Tepung gandum dh t'isi dlm beg sorg member.Ready nk 'tepung tawar' je..hehe
Kek dibawak oleh sorg member lain..punye la mangse mengelak,tapi tetap menjadi MANGSA pada malam tersebut!!!hahaha..
Habis badannye dibaling tepung,mangse tetap t'senyum cumil..Kek juge cumil & sedap..thanx Abi...To Kak Cma,thanx sbb sangat sporting even dh jd antu tepung...;)

2 April (gamba reramai)
Huhu..awal2nye,Ina plan nk balik umah (Selangor).Tapi t'tunda sbb xbrape nk sihat..kaki cam lenguh2,penuh dgn angin...
So,Ina decide nk join mereka sume ber'BBQ' kt balai cerap...Even all my buddies xdpt join,Ina enjoy that nite...sampai xmuat perut Ina makan...
Makanan yg sedap,event yg sangat2 organized & mereka yg sangat2 friendly serta prihatin...thanx to all...
Malam tu wat Ina kenal ramai lg coursemate.Sorry,a semester is not enough for me to know all of u..Tapi korg mmg best!!!
Imah,thanx sbb tlg bawakkan WQY ke balai cerap...bnyk sangat curi beg..hehe..(org bg,kite amik le kan...)
Hope other reunion that u all do,'KAK LINA' nie jgn dilupekan...;)

3 comments:

InA aWiE said...

chop3...lupe lak..to mye & bush:saye curi gamba ini dr FB kamoo..izinkan ye...

En. Bush said...

isy3...da gune baru pkai ye~ hehehe...ha, yolah, amek je...cume asal pkai yg xde muke sy?? adoiyai~ :P hehe, xksah pon sbenarnye..

InA aWiE said...

hahaha..main angkut yg mane sempat je..
yg penting ade muke cumil saye;p