08 August 2010

Manusia...Manusia....haish....

Ina nie bukan la orang yang sosial.Nama je dok Selangor,tapi jalan-jalan area Selangor-KL pun xtau...
Semalam,a fren of mine,Ana ajak merayau pusing-pusing KL.Nak bawak tempat-tempat yang Ina xpernah & jarang pergi.3 shopping complex kami jelajah.x membeli pun,window shopping je....hehe...
Seriously,kami dah lama sangat kenal..sejak sekolah rendah.Dia tau apa yang Ina suka,xboleh & xsuka buat...Sepanjang-panjang jalan kami berbual.Macam-macam kerenah manusia yang kami bincangkan.Nak tau apa???

>>Bila nampak perempuan pakai baju ketat,seluar ketat (yang menampakkan 'segala-galanya') pakai tudung!!!!haish...jangan rosakkan imej orang bertudung....

>>Bila lelaki xpaham bahasa!!!!perkataan 'KOC WANITA' dah terpampang besar kat dinding koc KTM tu,apa masalah korang nak sibuk-sibuk nyelit masuk kat situ???koc sebelah tu kan ada....

>>orang yang berbadan gempal & berpakaian seksi (nampak paha & lurahnya)....adoiyai...cover sikit leh x???

P/S:Ina bukan orang yang perfect,tapi nasihat menasihati itu perlu...sekian.

2 comments:

Shukri Mohd Ali said...

haiya...moga-moga bulan ramadhan ni bagi kesedaran pada mereka =)

InA aWiE said...

shukri:hope la mereka ni sedar...amin...