12 March 2011

Perempuan & lelaki tak boleh jadi KAWAN.....????????

Korang rasa betul ke statement ni???
Pernah tertengok temuramah pasal tajuk ni kat TV...
Katanya bila lelaki & perempuan berkawan,mesti akan timbul cinta....

My opinion is IT'S NOT TRUE!!!!!!!!!!

BUKTI:

  1. Ina & Arif berkawan sejak sekolah menengah. Kami still contact even dia dah ada awek (sekarang dah jadi wife).Lebih seronok lagi,his wife become my friend also...soooo nice!!!
  2. Ateng (Halim) pun kawan yang agak baik la... Kami boleh kongsi apa-apa cerita bersama tanpa rasa CINTA!!! Dia tau apa yang dia nak & Ina pun tau apa yang Ina mahu...
  3. Rodeng, kawan sejak praktikal. Ina tau pasal kisah putus tunangnya lepas beberapa lama x jumpa. Still boleh berkawan dengan baik. Siap boleh tolong 'carikan' lagi...hehehe...
  4. Din, kawan rapat lepas habis sekolah. Still a good friend of mine even dah nak tamatkan zaman bujang...
  5. Pojie, kawan yang pernah kecoh digosipkan dengan Ina (gosip je OK!). Kenal sejak zaman kanak-kanak. Tetap berkawan dengan dia sampai sekarang.
PERSOALANNYA:
kalau ada 10 orang kawan lelaki, adakah seorang perempuan tu akan jatuh cinta pada kesemuanya????huhuhu...

RENUNG-RENUNGKAN & SELAMAT BERAMAL!!! (curi ayat Prof Izi jap..haha)