27 May 2011

Susah Faham Ina???

Huhuhu...susah ke nak faham perangai Ina???
Ramai yang cakap Ina cepat moody...Kalau orang yang betul-betul rapat dengan Ina,dorang memang faham sangat perangai-perangai Ina...

  • Diam tanda tak setuju:diam Ina tanda malas nak dengar,malas nak layan kerenah orang.
  • Kalau bercakap,xperlu la suara yang terlalu kuat...Ina mudah bingit & buat hilang mood nak dengar kisah-kisah orang.
  • Kalau berjanji masa (tetapkan masa),make sure korang xlambat sampai.Kalau lambat pun,tolong inform Ina awal-awal...sangat pantang dengan orang yang membohong 'ON THE WAY' tapi sebenarnye kat rumah lagi...
  • Jangan la reka cerita bukan-bukan...kalau benda-benda yang bohong ni sangat la Ina xgemar!!!
  • Kalau bercakap@chatting,berjaga-jaga dengan ayat-ayat korang...Ina sangat menjaga hati kawan-kawan...senang terasa kalau orang yang dianggap kawan xtau nak cakap elok-elok dengan Ina...
Kalau korang pernah buat semua ni,mesti korang faham kenapa Ina diam,buat-buat xdengar apa korang cakap,jawab soalan korang dengan malasnye&masam tiba-tiba....
Ina moody bersebab.Kalau bukan korang puncanye,Ina x akan masam muka dengan korang....

No comments: