24 September 2011

Kerja..kerja..kerja!!!

Huhuhu...penat jugak kerja kat tempat macam ni...
Bayangkan hampir setiap hari naik-turun-naik tangga lebih dari 6kali.Belum lagi bab report x henti-henti kena siapkan..Stator & rotor yang ready untuk testing...Boss yang sangat cerewet & moody...tensen dengan boss tu!!! 1 report kena bawak jumpa dia at least 3kali,baru approved.1 hari lebih kurang 7-9 report kot...
Time dia moody, habis semua orang kena misconduct la..warning letter la...haish!!!!
Now, I'm thinking about to go for another offer that I've got...hehe..better place mayb. I just want to gain new knowledge. Kalau dapat peluang lebih baik, patut ke dilepaskan? Kalau setakat pressure dari boss tu, Ina masih mampu tahan rasanye.... :)

03 September 2011

Blog Kisah Cinta Mereka...???

Huhu...semalam berbual dengan kengkawan yang online kat FB. Masing-masing berkongsi kisah cinta dorang semua. Yang meluah perasaan & yang mintak tolong carikan calon pun ada...

Actually, dikalangan kengkawan, Ina ibarat 'kaunselor cinta'. Tapi, bercinta pun tidak...(buat masa ni la). Pengalaman sendiri & orang-orang sekeliling buat Ina berfikir lebih dalam untuk semua masalah cinta. Sebenarnye...kita boleh berfikir dengan lebih rasional untuk orang lain bila kita xmengalami tapi cuba memahami. Cinta tu membutakan hati & fikiran kita untuk fikir lebih jauh. Bila xbercinta,Ina ada masa untuk mendengar semua masalah mereka, tolong fikirkan penyelesaian & cuba bagi motivasi sikit kat dorang.

Rasa macam nak buat 1 blog 'Kisah Cinta'. Nak kongsi apa-apa pendapat & kisah cinta kengkawan. At least boleh jadi ingatan & pedoman untuk orang lain. yang nak berkongsi cerita pun boleh PM kat Ina kan....??? 

**sedang fikirkan rencana membuka blog ni...wajar ke??huhuhu.........