24 September 2011

Kerja..kerja..kerja!!!

Huhuhu...penat jugak kerja kat tempat macam ni...
Bayangkan hampir setiap hari naik-turun-naik tangga lebih dari 6kali.Belum lagi bab report x henti-henti kena siapkan..Stator & rotor yang ready untuk testing...Boss yang sangat cerewet & moody...tensen dengan boss tu!!! 1 report kena bawak jumpa dia at least 3kali,baru approved.1 hari lebih kurang 7-9 report kot...
Time dia moody, habis semua orang kena misconduct la..warning letter la...haish!!!!
Now, I'm thinking about to go for another offer that I've got...hehe..better place mayb. I just want to gain new knowledge. Kalau dapat peluang lebih baik, patut ke dilepaskan? Kalau setakat pressure dari boss tu, Ina masih mampu tahan rasanye.... :)

2 comments:

Shukri Mohd Ali said...

tabahkan hati dan selamat bekerja ;)

iNa aWiE said...

Shukri: thanx ye...insyaAllah..akan bertukar tempat lain :)