16 October 2012

Jodoh....errmmmm...

Alahai...tinggal 2 bulan lagi umur nak bertambah! Jodoh masih belum sampai...
Hati dah mula risau tapi tetap berdoa & berserah pada Yang Esa...sebab Ina yakin kuasa Allah.

Even bercinta 10 tahun pun, kalau Tuhan tak izinkan, tak kawin-kawin jugak...ye tak???
Kalau sampai jodohnya, 2-3 bulan kenal pun kita dah decide nak kawin. Semua tu rahsia Allah.

Perasaan risau & runsing tu bukan sebab teringin sangat-sangat nak tamatkan zaman bujang. Tapi sebab environment yang menekan. Sekeliling kita semua orang dah berkawin. Semua orang mula bertanya 'awak bila lagi???'. Nak je jawab 'tahun depan...'. Mesti ada yang tanya lebih lagi.. 'Siapa calon?Orang mana? Nak tengok...'

Hohoho...kengkawan, jawapan Ina buat masa ni tetap sama. Belum ada pengganti, sedang DICARI & masih mencari.... Doa-doakan Ina jumpa lelaki yang baik & tak tinggal solat. Tu je.

Siapa-siapa yang 'ter'berkenan, bolah la hantar testimonial korang..hahaha...
Abah yang bagi approval ye :)




No comments: