20 October 2012

Left-handers: Baca Ni!!!

Susah jugak hidup dalam dunia majoriti right-handers kan? Ina ada masalah kalau guna pisau potong buah & pembuka tin. Pegang terbalik...untuk sesuaikan dengan arahnya. Tangan pun payah nak pegang.

Korang tau tak kat UK ada kelab left-handers untuk kita? Banyak benda-benda untuk left-handers yang dijual. Tips & pendapat, poster... Jom join group ni... Ambil benefits-nya saja.. Tak payah ambil kisah kalau yang dorang sampaikan melibatkan agama & bangsa. Yang penting, ambil kelebihannya.... :)

Sekarang dorang tengah promote left-handers calendar 2013. Macam comel je sebab tarikh & bulannya start dari kanan ke kiri...macam tulisan jawi dah rasanya. Ni link-nya.