17 October 2012

Lelaki: Tak Berani Meluahkan....

Huhuhu...come on la...Ni zaman cyber guys!

Okay...Ina just nak inform guys supaya KALAU KORANG SUKA SESEORANG, JUST BERSUARA...LUAHKAN ISI HATI....

Kalau perempuan, memang la agak pemalu. Nak cakap pun takut dipanggil perempuan tak tau malu. Ina agak malas nak layan lelaki yang bagi hint yang dorang suka kita tanpa meluahkan rasa hati. Ina anggap segala hint tu just mainan dorang. Ina akan fikir ini la perangai dorang bila jumpa perempuan. So, Ina tak akan pernah ambil serius.

Kalau korang sukakan seseorang, cakap je la... Mana tau orang yang di sana pun sebenarnya tunggu confession dari korang...kan??? Jangan takut meluahkan sebab korang 'gentleman'. Kalau pun perempuan tu tak suka korang, at least korang dah tau & ready to move to other people yang lebih berminat. Betul tak?

Ina pernah bagitau sorang kawan lelaki & dia berjaya dapatkan perempuan tu. Sebenarnya, Ina dah tau perasaan perempuan tu sebelum yang lelakinya mengaku :) Bijak kan? Hehe... 

Perempuan kurang berminat dengan lelaki yang hold the relationship without speak! Perempuan akan cari lelaki yang lebih meminati dia...