03 January 2013

Dr L.O.V.E: Agensi Cari Jodoh! Haha

Errrrmmmm... Pelik je title nya kan??

Hehe..Ina sedang usahakan benda ni. Secara privacy ok!

Sorang kawan laki ni sibuk mintak Ina kenalkan dengan aweks cun. Kebetulan pulak, sorang kawan perempuan ni tengah bermasalah. Ina rasa penyelesaian untuk kawan perempuan ni adalah mencari KAWAN lain. Yelah, tak perlu pikirkan masalah sebelum ni sangat. Ye tak?

Timbul idea nak menyatukan dorang berdua ni! Hehe..sama cantik, sama padan... Ikut firasat Ina la.
Tak sangka jangkaan tu betul. Dorang serasi! Dah selesai jumpakan dorang. Lepas ni, pandai-pandai korang la nak date ke apa lak ye. Kalau bertemu kat pelamin nanti, jangan lupa jemput!! Hikhikhik


Suka terlebih lak. Bak kata Izzaty, 'Nasib si telangkai...'
Calon untuk diri sendiri tak jumpa-jumpa, untuk orang lain lak yang disibukkan! 
Haish...dah jodoh lambat...nak wat camno? :)

2 comments:

hanya cinta said...

Kak ina, sy ni dh byk kali kecewa sbb sume yg sy jmpe sume hnya pndai bmns mlut.. Cinta dtolak pn ada hehe.. Sy tau sy xlawa n cubby ckit tp tu la kcewa thp gaban.. Ble sy nk bkwn dorg msti nilai rupa sy aik mcm nk nilai bkal isteri plak hmm apelah nsb ku ini..

iNa aWiE said...

Ignore je orang yang menilai rupa ni.
Orang macam tu memang tak ikhlas nak berkawan la maksudnyeee...

Bila suka seseorang, jangan berharap terlampau sangat.. Lebih baik bagitau awal-awal daripada kecewa mengharapkan dia. Kalau kita ready dengan segala jawapan dia, kita takkan kecewa..insyaAllah.

Nasihat Ina, lebih baik jadi diri sendiri daripada berusaha nampak perfect, tapi sebenarnya hipokrit.

**eh..rasa dah macam betul-betul Dr Love la pulak..hehe