03 January 2013

Dr L.O.V.E: Agensi Cari Jodoh! Haha

Errrrmmmm... Pelik je title nya kan??

Hehe..Ina sedang usahakan benda ni. Secara privacy ok!

Sorang kawan laki ni sibuk mintak Ina kenalkan dengan aweks cun. Kebetulan pulak, sorang kawan perempuan ni tengah bermasalah. Ina rasa penyelesaian untuk kawan perempuan ni adalah mencari KAWAN lain. Yelah, tak perlu pikirkan masalah sebelum ni sangat. Ye tak?

Timbul idea nak menyatukan dorang berdua ni! Hehe..sama cantik, sama padan... Ikut firasat Ina la.
Tak sangka jangkaan tu betul. Dorang serasi! Dah selesai jumpakan dorang. Lepas ni, pandai-pandai korang la nak date ke apa lak ye. Kalau bertemu kat pelamin nanti, jangan lupa jemput!! Hikhikhik


Suka terlebih lak. Bak kata Izzaty, 'Nasib si telangkai...'
Calon untuk diri sendiri tak jumpa-jumpa, untuk orang lain lak yang disibukkan! 
Haish...dah jodoh lambat...nak wat camno? :)