04 January 2013

Gemuk???

Hoho... dulu Ina si kurus keding! Ada budak-budak lelaki kat U panggil 'papan'. Kebetulan Ina rapat dengan sorang lagi kawan yang sama kurus... Tak pasal-pasal dia dapat nama 'plywood'. Kesian kami...

Sejak menderma darah, badan ni naik tak nak berhenti pulak. Hehe.. gemuk ke? No laaa..masih comel!hihi..
Kawan-kawan perempuan & family semua cakap muka makin berseri. Seronok dengar. Ina tak nak kurus lagi...betul! Janji!!!

Kalau nak turunkan pun...sikit je laa... Nak maintain takat tu je. Untuk kengkawan yang dah terlebih berat, you all need to do something. Joging paling mudah. Even busy dengan kerja, petang-petang, Ina try jugak berjoging... Jom kita! Hidup sihat ye...

Tak kurus, tak apa. Janji kita sihat sentiasa. Barulah naik seri wajah :)