31 January 2013

Tagged & Ina ;)

Semalam, Ina tergerak nak bukak Tagged yang dah lama tak dijenguk. Tengok profile pun gambar time bukak puasa tahun lepas.

Ina cek segala friend request, tukar profile comey sikit, tengok apa-apa request lain yang ada. Tak minat sangat pun nak aktifkan benda alah tu. Cuma kemas segala semak-samun.

Bila bukak hari ni, penuh mesej & friend request. Apakah? Kenapakah? 
Huhuhu..semua pun tegur sebab profile picture tu gambar Ina dengan topi putih & ves ijau. Nampak gaya-gaya engineer buat kerja kat site. 

Adoi...Ina tak perlukan kawan-kawan yang memandang pangkat & rupa ye. Kenapa la manusia selalu menilai orang dengan apa yang dorang nampak? 

> Kalau kecantikan yang dorang cari, Ina bukan orangnya.
> Kalau mata jadi tarikan, cabut la mata ni.
> Kalau pangkat yang dorang pandang, Ina bukan orang kaya @ anak si kaya.
> Kalau akhlak & hati yang dilihat, Ina bersedia untuk jadi lebih baik...insyaAllah.

***Tapi, memang laman sosial hanya mampu kenalkan kita dengan rupa seseorang je...kan? Hurmm...