02 February 2013

Sedih & Gembira Serentak

Hari Khamis sebelum balik kerja baru-baru ni, bos masuk kabin M&E. Bagitau yang Ina kena transfer secepat mungkin. Huhuhu...siap mintak pergi Isnin ni (4hb). Bising jugak mulut ni menjawab. Yelah, banyak kot barang nak kemas. Mana sempat nak terus mengemas semuanya. Ina mintak postpone tarikhnya. Mujur Senior Engineer nak tarik Ina stay sini sampai 14hb. Syukur...

Dalam hati, dah bermacam rasa. Sedih sebab dah lama kat sini. Kawan-kawan semua best. Tiba-tiba nak kena tinggalkan dorang. Pergi tempat baru pun tak tau apa akan jadi..walaupun ada kawan jugak kat sana. Banyak kenangan dengan team site office kat sini... Ada yang tak best, tapi mesti la kenangan yang seronok tu kita ingat...

9hb ni kami beramai-ramai ke Terengganu. Tu kira percutian terakhir dengan team site office ni. Kamil kawin! Abang Azmi pun sama...tapi, kami tak dapat pergi. Congrates to both pasangan. Moga berkekalan hendaknya. Percutian kat Terengganu mesti jadi the best untuk Ina...hope sooo...

Izzaty, cepat-cepat transfer. Ada jugak geng gosip kat sana nanti..hihihi. Geng lelaki pun, thanx sebab korang banyak membantu sepanjang Ina kat sini. 

Ina orang baru yang awal sangat kena pindah...sedih!!! Good Luck to me! 

**S.M.I.L.E....