09 June 2013

Awesome Weekend!!!

Huhu..unplan weekend memang awesome!

Lepas kerja semalam, Ina jumpa Yan kat Wanga Maju. Bermalam kat sana. Malam tu Yan sibuk nak ajak karok...layankan je la.... Sampai ke tengah malam ye! 

Elin tak dapat join malam tu. Tapi, pagi-pagi tadi dia dah mesej. Ajak swimming la, main boling la, tengok wayang la...semua laaa...

Lepas Zohor, kami rayau pergi Wangsa Walk. Makan. Boling. Karok...lagi!!! Puas hati laa Elin tu. Semua yang dihajat, kami tunaikan. Sengih je walaupun tak menang boling. Hahaha...

Thanks friends! Jumpa kawan-kawan macam korang, hilang kejap segala tension. Hope this friendship will never end. 

Kan lebih seronok kalau ada Sha & Dyeha. Malangnya masing-masing jauh. Ada keluarga & kehidupan yang perlu diuruskan. 

**Dulu tak pernah fikir akan kawan dengan dorang serapat ni & berterusan sampai habis belajar. Lagi-lagi Yan yang accidentally join SEE group. 

No comments: