09 April 2014

G.E.M.U.K!!!!

Woooo... dah banyak labah-labah kat blog Ina. Sorry, too busy to look after this blog. Malas nak bukak lappy pun ye..hihi

Isu hangat yang semua orang sekeliling dok cakap adalah GEMUK! Macam mana nak kurus ni? Ina pun fail untuk turunkan berat badan yang sedia BERAT ni. Adoi...

Jog? Hampir setiap minggu mesti 2-3 kali. 1 sesi at least 2km. Tak mau turun jugak...
Sit up? Dah buat jugak. Hampir setiap malam..
Kurangkan makan? Hoho..yang ni tak boleh. Perut ni, meragam dia memang dahsyat. Makan berhari-hari pulak nak baik. Gastrik. Bak kata Kak Yan, macam ada dinosour dalam perut... berkeriuk-keriuk!

Bila usaha dah buat tapi berat tak turun-turun, Ina mula give up. Hihi..end up makan lagi!

Opppsss... jangan ada yang promote segala barang pulak kat sini ye! Ina kurang minat dengan segala 'alat' kuruskan badan. Kalau boleh, nak guna cara semulajadi je. Rumet, moh kita teruskan usaha. Hopefully akan berhasil nanti...